• MM slash DD slash YYYY
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

transport / shuttle med rib

Dropp landeveien og kom deg raskt og effektivt dit du skal. Vi tar imot bookinger fra bedrifter og grupper som vil spare reisetid på inspeksjoner og oppdrag, eller som vil kjapt fram til hytta, jaktterrenget eller slektstreffet. 

Reiserute, sted for henting og avlevering med mer skreddersys etter avtale. Vi har god plass til bagasje og annet utstyr om bord. Ved behov kan mat og drikke bestilles som en del av pakken.

Transporten utfører vi med Talaria – vår 42 fots Goldfish X12 med 1350 HK og en maksfart på 80 knop. Våre to piloter kan ta med opp til 10 gjester, hvor 4 av gjesteplassene er inne i oppvarmet cockpit. 

Noen eksempler:

 • Rask transport én vei eller tur/retur (ventetid på T/R kan inkluderes) 
 • Inspeksjoner eller arbeidsoppdrag
 • Tilgang til steder uten vei
 • Familieutflukt eller rundtur
 • Transport til/fra kystresort og hytter
 • Fleksibel henting og avlevering
 • Varetransport

 

Uansett hvor du skal, kan vi garantere flotte nordnorske naturopplevelser på turen.

Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby, ledige datoer, priser, skreddersøm og forhåpentligvis din booking. 

Varighet: Avtales

Pris: Avtales

Antall gjester: Opptil 10

Pick up og destinasjon: Avtales. Hvis pick up er i Tromsø, er vanlig møtested Hermes II sin butikk i Kystens Hus på Stortorget minimum 20 minutter før avgang.

MERK

 • Kan bli avlyst/omberammet ved ekstra røft vær.
 • Nedre aldersgrense er 7 år.
 • Barn 7-14 år må følges av én voksen hver. 
 • Gravide og personer med rygg-, nakke-, bekken- eller andre helseplager må vurdere om de bør delta på slike turer, da de innebærer en god del risting. Snakk gjerne med båtfører før turen. 

Inkludert / Fasiliteter

Ta med

Opplevelsen

En tur med Talaria er en ekstraordinær opplevelse. Enten du blir med oss på en kortere tur eller booker en privat safari eller transportetappe for en gruppe eller bedrift. 

Spenstig nordnorsk natur omkranser oss uansett hvor vi forflytter oss. Fugle- og dyreliv kan observeres. Og kanskje svømmer en flokk niser sammen med oss et stykke. Området er rett og slett et eldorado for spreke naturopplevelser. 

fokus på sikkerhet

Talaria er en 42 fot Goldfish X12, produsert i Norge og dermed tilpasset norske forhold. En trygg og sikker båt i seg selv. Rederiet setter likevel ekstra store krav til RIB-mannskapets kvalifikasjoner og opptrening. Om bord møter du derfor kun erfarne sjøfolk, som fyller alle båtfører- og sikkerhetskrav. 

Talaria er utstyrt med topp moderne navigasjons- og sikkerhetsutstyr og har selvfølgelig alle godkjenninger og sertifikater for persontrafikk. En RIB-tur med oss skal være en god og trygg opplevelse for alle.

 

rask og effektiv transport

Med Talaria får du en komfortabel RIB-reise, samtidig som du beveger deg raskt og effektivt fra A til B. Med høy marsjfart, er sjøveien uhyre tidsbesparende. 

En bedrift vi transporterte ut på en eiendomsinspeksjon på en av øyene utenfor Tromsø, sparte en halv arbeidsdag per ansatt bare i reisetid. 

Private grupper og bedrifter har også fått en spenstig og fartsfylt opplevelse når vi har fraktet dem på blåturer til steder der rutetrafikken er ikke-eksisterende.

Mulighetene er mange. Og uansett hvor du skal; vi kan garantere flotte nordnorske naturopplevelser på turen. 

Fasiliteter

Ti godt dempede seter venter våre gjester. Fire av gjesteplassene er plassert i oppvarmet cockpit. Når været inviterer til det, kan vi åpne cockpiten helt eller delvis opp. Da får alle som vil, kjenne på en solid dose ren og frisk, arktisk luft.

Båten har god plass til bagasje og annet utstyr du måtte ønske å medbringe. Vi kan også by på et heftig lydanlegg hvis man føler for å rocke opp stemningen noen ekstra hakk. 😉

Varme dresser, varme støvler, briller og personlig sikkerhetsutstyr låner du av oss, som en del av komfort- og sikkerhetspakken.

 

Servering

På kortere turer er det normalt ingen servering. For private grupper og bedrifter som booker båten for en kortere tur, tilbyr vi selvfølgelig mat og drikke etter avtale.

På turer av lengre varighet, som safarier eller transportoppdrag for private grupper eller bedrifter, avtaler vi hva dere måtte ønske av enkel bespisning og drikke. Smakfulle bagetter og smørbrød med ulikt pålegg egner seg eksempelvis godt for RIB-servering. 

Spør oss, så finner vi bespisningen som passer for dere.

Påkledning

Tromsø ligger omtrent på iskanten til Arktis. Det er kaldt her, men det er enda kaldere på havet, hvor man også er mer utsatt for vind. På våre RIB-turer sørger vi for varme dresser, briller og støvler med mer. Du kan likevel ha god nytte av å ta en titt på våre tips for påkledning i nord.

ANDRE OPPLEVELSER