• MM slash DD slash YYYY
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skreddersydd tur

Er du på jakt etter en annerledes utflukt som blir husket lenge? Da er du absolutt på rett spor. Om bord på Hermes II kan du velge mellom alt fra en enkel båttur uten det store opplegget til full pakke med flerretters selskapsmeny, heldagsutflukter eller overnatting. Mulighetene er mange!

– Blåtur, kick-off, teambuilding
– Møte, styremiddag, workshop
– Årsfest, sommeravslutning, julebord
– After work-arrangement
– Bursdag, jubileum, familietreff, vennefest
– Lunsj, middag eller stor smaksmeny
– Reker og/eller sjømatbuffet
– Fisketur
– Heldagsutflukt
– Overnattingstur

Ta kontakt – sammen skreddersyr vi akkurat det opplegget som passer for din bedrift eller gruppe.

———————

Antall gjester: Opp til 35. Ved sittende «restaurant»-bespisning innendørs er antallet litt begrenset. 

Oppmøte: Senest 10 minutter før avgang.
Avgang fra flytebryggen ved Stortorget.

Les mer generelt om slike og andre turer lengre ned på siden.

Inkludert / Fasiliteter

Ta med

Opplevelsen

Hermes II kan være rammen som gir firmaturen, styremøtet eller 40-årsdagen det uforglemmelige ekstra. Om bord på denne over 100 år gamle skjønnheten kan dere nyte samværet i fred og ro.

Lag din egen tur

Hvor skal vi dra? Hvor lenge skal turen vare? Hva har dere lyst til å gjøre? Hvilken meny frister? Her er mulighetene mange. Sammen finner vi den optimale løsningen for din gruppe, og skreddersyr det opplegget dere ønsker. Uansett er rammen om bord på Hermes II helt unik. En tur med den flott restaurerte trebåten fra 1917, er en begivenhet som huskes lenge. 

Er folket interessert i å bruke turen til å fiske, gjør vi det. Vil dere på en lengre utflukt med strandhugg og spennende opplevelser på land, fikser vi det. Eller vil dere bare ut på en kortere, minneverdig båttur, er dere også hjertelig velkomne. 

Frister en mer selskapelig stemning, kan vi by på ulike serveringskonsepter fra våre lokale leverandører. Fra enkel servering på dekk og raske lunsjretter til reke- og sjømatbuffet og flere retters smaksmenyer servert i mer restaurantstil. Vi har plass til opp til 12 gode venner rundt bordet i salongen under dekk. Vi kan også servere flere ved å ta i bruk bauglugaren og gammelbyssa. 

Salongen passer også godt til små møter og hyggelige samtaler, og er en lun og koselig plass for å varme seg litt. Her er det også en liten bar og muligheter for holde foredrag og superintimkonserter.

Kom med ønsker. Vi kan ordne det meste.

Velkommen om bord

Hermes II er utstyrt med topp moderne navigasjons- og sikkerhetsutstyr. Om bord møter du erfarne skippere og verter med all påkrevd sikkerhetsutdanning. En tur med Hermes II skal være en god og trygg opplevelse for alle.

Fasiliteter

På dekk kan du vandre rundt og nyte stemningen eller slå deg ned på sitteplasser. Pledd og sitteunderlag er gode å ha når du vil varme deg litt. Synes du fortsatt det er litt for kaldt, har vi varmedresser du kan låne.

Under dekk finner du en lekker og lun salong med sitteplasser, spisebord, køyer, bar og toaletter. Her er det også skjermer som viser filmer om båtene selskapet eier. Fra heftige scener fra havfiske i Barentshavet, RIB-opplevelser med Talaria – vår 42 fots Goldfish X12 – til stemningsfulle solskinnsturer med Hermes II. 

Alle skjermene som skipperen har på broen får du også sett her nede. Du kan følge båtens kurs, observere hvor andre båter befinner seg, sjekke dybden rundt Hermes II og prøve å se om det finnes fisk i nærheten.

Servering

På to av de åpne turene våre – 2,5 timers cruise og fisketurene på 4,5 timer – serverer vi varm fiskekake til alle. På fisketurene trekker vi fangsten (som regel får vi fisk) i saltvann og serverer fersk fisk på ekte nordnorsk vis. Kaffe og te er inkludert, mens annen varm drikke, mineralvann og alkoholdig drikke selges om bord – også på timesturene våre.

De skreddersydde turene planlegger vi sammen med deg. Her er mulighetene mange; fra en ren båttur uten mat via ulike varianter av enkel servering på dekk til flerretters smaksmenyer. På matsiden samarbeider vi ofte med Mathallen og Dragøy, men det er fullt mulig å benytte andre leverandører. Ta kontakt, så finner vi opplegget som passer dine ønsker og behov.

Påkledning

Tromsø ligger omtrent på iskanten til Arktis. Det er kaldt her, men det er enda kaldere på havet og man er mer utsatt for vind. Vi anbefaler derfor at man følger godt med på værmeldingen for turen og kler seg deretter.

ANDRE OPPLEVELSER