• MM slash DD slash YYYY
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

smaksrike opplevelser

Er du på jakt etter en minneverdig utflukt med mat og drikke som viktige ingredienser? Da  du absolutt på rett spor. Om bord i Hermes II får du en unik kombinasjon av ekte kystopplevelser i den flott restaurerte båten fra 1917, og en spennende smaksreise levert av lokale kvalitetsleverandører. Og skulle du ønske noe godt og enkelt, fikser vi også det.  

Lokale råvarer, i kjente og ukjente former, står alltid i fokus. Vi samarbeider og har utviklet egne konsepter med blant andre Mathallen, Dragøy, Aurora Spirit og Graff Brygghus. Samtidig kan vi tilby både menyer og enkle retter fra flere andre lokale restauranter og cateringselskap. Hos oss får du velge alt fra rocka servering på dekk til «fine dining» i salongen.

Her er noen av mulighetene for smaksrike opplevelser:

 • Mathallens store smaksmeny (6-9 retter), tilpasset drikke og vinsmaking. Med kokk og/eller vinkelner. En fin kombo av rocka street food på dekk og finere servering til bords.
 • Mathallens 3-retter. Ypperlig for 3 timers tur med god tid til både bespisning og å nyte båtturen.
 • Mathallens street food med servering rett i hånda. Sammen finner vi turens lengde og antall retter.
 • Dragøys reke- og/eller sjømatbuffet. 
 • Dragøys ulike fiskesupper og fiskeburgere.
 • Sild og akevitt-cruise (Mathallen/Aurora Spirit)
 • Øl- og street food-cruise (Mathallen/Graff)
 • Aurora Spirit smakscruise med ulike produkter
 • Sesong: Skreimølje, lutefisk, julelunsj, julebord.
 • Vegetar & veganske retter.
 • Skreddersydde menyer fra andre leverandører.


PS: Servering ved kai er også fullt mulig.
 

Ta kontakt for mer info om mulige opplegg og priser. Sammen finner vi kystopplevelsen og menyen som passer akkurat ditt arrangement.

———————

Antall gjester: Opp til 35 på turer hvor servering kan gjøres også på dekk. Ved sittende «restaurant»-bespisning innendørs er maksantallet 18. 

Bemanning: Ekstra servicebemanning settes på ved behov, slik at alle menyer serveres så knirkefritt som mulig i den sjarmerende, gamle båten. Kokk, vinkelner, øl- og/eller brennevinsekspert er en del av enkelte av konseptene. De kan også bestilles når vi skreddersyr opplegg. 

Oppmøte: Senest 10 minutter før avgang.
Avgang fra flytebryggen ved Stortorget.

Les mer generelt om slike og andre turer lengre ned.

Inkludert / Fasiliteter

Ta med

Opplevelsen

Hermes II kan være rammen som gir firmaturen, styremøtet eller 40-årsdagen det uforglemmelige ekstra. Om bord i denne over 100 år gamle skjønnheten kan dere virkelig nyte det å være sammen – i fred og ro. En ypperlig arena for flotte naturopplevelser og hyggelig samvær.

Lag din egen tur

På dekk kan vi by på ulike lokalproduserte retter som er enkle å servere, og ønsker dere eksempelvis flere retters menyer og mer restaurant-stil kan opp til 12 gode venner samles rundt bordet i salongen under dekk. Tar vi i bruk bauglugar og gammelbyssa har vi bord til 18 sittende inne. 

På dekk kan vi rigge til buffeter eller servere supper og street food i en mer «rocka» innpakning.

På turer med oss kan du med andre ord velge servering hele veien fra den enkle varmretten og street food rett i hånda til eksklusive, flere retters smaksmenyer. 

Lengden på disse turene kan være alt fra 2 timer til 6-7 timers heldagsutflukt. Sammen setter vi opplegget ut fra hva dere ønsker å oppleve og hvilken bespisning som passer.

Salongen passer også godt til små møter og hyggelige samtaler, og er en lun og koselig plass for å varme seg litt. Her er det også en liten bar og muligheter for holde foredrag og superintimkonserter.

Velkommen om bord

Hermes II er utstyrt med topp moderne navigasjons- og sikkerhetsutstyr. Om bord møter du erfarne skippere og verter med oppgradert sikkerhetsutdanning. En tur med Hermes II skal være en god og trygg opplevelse for alle.

Fasiliteter

På dekk kan du vandre rundt og nyte stemningen eller slå deg ned på sitteplasser. Pledd og sitteunderlag er gode å ha når du vil varme deg litt. Synes du fortsatt det er litt for kaldt, har vi varmedresser du kan låne.

Under dekk finner du en lekker og lun salong med sitteplasser, spisebord, køyer, bar og toaletter. Her er det også skjermer som viser filmer om båtene selskapet eier. Fra heftige scener fra havfiske i Barentshavet til stemningsfulle solskinnsturer med Hermes II. 

Alle skjermene som skipperen har på broen får du også sett her nede. Du kan følge båtens kurs, observere hvor andre båter befinner seg, sjekke dybden rundt Hermes II og prøve å se om det finnes fisk i nærheten.

Servering

På to av de åpne turene våre – 2,5 timers cruise og fisketurene på 4,5 timer – serverer vi varm fiskekake til alle. På fisketurene trekker vi fangsten (som regel får vi fisk) i saltvann og serverer fersk fisk på ekte nordnorsk vis. Kaffe og te er inkludert, mens annen varm drikke, mineralvann og alkoholdig drikke selges om bord – også på timesturene våre.

De skreddersydde turene planlegger vi sammen med deg. Her er mulighetene mange; fra en ren båttur uten mat via ulike varianter av enkel servering på dekk til flere retters smaksmenyer. På matsiden samarbeider vi ofte med Mathallen og Dragøy, men det er fullt mulig å benytte andre leverandører. Ta kontakt, så finner vi opplegget som passer dine ønsker og behov.

Påkledning

Tromsø ligger langt mot nord. Det er kaldt her, men det er enda kaldere på havet og man er mer utsatt for vind. Vi anbefaler derfor at man kler seg varmt og godt året rundt.

ANDRE OPPLEVELSER