VELKOMMEN OM BORD

UNIKE BÅTTURER I TROMSØ

NB! Juni-august 2024 går alle våre turer fra Kai 10, nedenfor Clarion Collection Hotel Aurora. Bli med oss på ekte kystopplevelser om bord i den vakkert restaurerte trebåten Hermes II, fra 1917. Båten i seg selv, og dens spennende historie, danner en unik ramme for virkelig minneverdige opplevelser. Et must for din bucket list!

Bli med oss på tur og nyt spektakulære omgivelser – eller kjenn pulsen stige når du venter på at fisken skal bite. Og selvfølgelig skreddersyr vi opplegg for bedrifter og grupper om bord på Hermes II.

Vi tilbyr også fartsfylte opplevelser og spennende utflukter med Talaria, vår 42-fots Goldfish X12 High Speed Exclusive RIB, med 1350 HK og plass til 10 gjester og 4 av gjesteplassene inne i oppvarmet kabin.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Kontaktpunkt: booking@hermes2.no eller +47 77 61 55 11.

hermes ii the shop: scandi design & båtturer

BOOK DIN BÅTTUR med Hermes II eller Talaria i vår butikk i Kystens Hus ved Stortorget i Tromsø sentrum. Spør oss om kystopplevelsene vi tilbyr – med vår flotte  kutter fra 1917 eller vår moderne RIB – og kanskje du lar deg friste til å ta en tur?

I BUTIKKEN finner du egendesignede Hermes II-produkter, som kun selges i vår butikk, og spennende SKANDINAVISK DESIGN fra både lokale, nasjonale og av nordiske produsenter.

HISTORIE

Hermes II er en unik båt – det er vi klare over. Den har gått mellom små og enda mindre steder i Nord-Norge, fraktet kull, fisk, dyr, hus og kirker. Båten deltok også under evakueringen etter nedbrenningen av Finnmark og Nord-Troms under andre verdenskrig, og bidro til gjenoppbyggingen av området etter krigen. Den har forlatt kai på stormfulle vinterdager og gått langs vakker kyst under skinnende midnattssol i over 100 år. Historien ligger lagret i skroget. En historie du får høre mer av når du blir med oss på tur.

Aktuelt

Les våre nyhetsartikler

Nettbutikk

Nettbutikken er midlertidig stengt pga lite varelager.

Fra ditt eget hjem kan du nå se et stort utvalg klær, tepper, kopper og mer i vår nye nettbutikk.

Bestilling er raskt og enkelt, og frakten er gratis.