Searching Availability…

privat cruise high speed rib

Velkommen om bord på vår eksklusive RIB; «Talaria» – en 42 fots Goldfish X12 med 1350 HK og en maksfart på 80 knop. Våre to piloter kan ta med opptil 10 gjester i dempede seter, hvor 4 av gjesteplassene er inne i oppvarmet kabin. 

Bli med oss på en sprek rundtur inn i vakre fjorder og mellom små og store øyer – hele tiden omkranset av stramme fjell og spektakulær nordnorsk natur.

Turen er en spenstig kombinasjon av rolige naturopplevelser, flotte fotomuligheter og heftig fartsfølelse i Tromsøs flotte omgivelser. Det er bare å glede seg!

Varighet: 1,5-2 timer

Pris: 20.000,-

Antall gjester: Max 10 

Turer på forespørsel:
booking@hermes2.no
 / 77 61 55 11

Oppmøte: Hermes II butikk i Kystens Hus, senest 20 min før avgang.

MERK

  • Turen kan bli avlyst/omberammet ved ekstra røffe værforhold.
  • Nedre aldersgrense er 7 år.
  • 7-14 år kan delta i følge med én voksen hver. 
  • Gravide og personer med rygg-, nakke-, bekken- eller andre helseplager må vurdere om de bør delta på slike turer, da de innebærer en god del risting. Snakk gjerne med båtfører før turen. 

Inkludert / Fasiliteter

Ta med

Opplevelsen

En tur med Talaria er en ekstraordinær opplevelse. Enten du blir med oss på en åpen 1,5 timers tur eller booker en privat safari eller transportetappe for en gruppe eller bedrift. 

Spenstig nordnorsk natur omkranser oss uansett hvor vi forflytter oss. Fugle- og dyreliv kan observeres. Og kanskje svømmer en flokk niser sammen med oss et stykke. Området er rett og slett et eldorado for spreke naturopplevelser. 

fokus på sikkerhet

Talaria er en 42 fot Goldfish X12 med 3 x 450 HK motorer og en maksfart på 80 knop. En trygg og sikker båt i seg selv. Rederiet setter likevel ekstra store krav til RIB-mannskapets kvalifikasjoner og opptrening. Om bord møter du derfor kun erfarne piloter, som fyller alle båtfører- og sikkerhetskrav. 

Talaria er utstyrt med topp moderne navigasjons- og sikkerhetsutstyr og har selvfølgelig alle godkjenninger og sertifikater for persontrafikk. En RIB-tur med oss skal være en god og trygg opplevelse for alle.

full fart & stillhet

Med Talaria får du både i pose og sekk. Fra full action til den totale stillhet. Vi beveger oss hurtig fra sted til sted, før vi slakker ned eller legger oss helt i ro for å nyte spektakulære omgivelser. Det spiller ingen rolle om du snur deg mot babord eller styrbord, utsikten er formidabel. Da er det bare å benytte sjansen til samle gode fotominner, før skipperen byr på mer fartsfylte opplevelser når han setter kursen videre.

På tur med Talaria får du det beste av to verdener.

 

Fasiliteter

Ti godt dempede seter venter våre gjester. Fire av gjesteplassene er plassert i oppvarmet cockpit. Når været inviterer til det, kan vi åpne cockpiten helt eller delvis opp. Da får alle som vil, kjenne på en solid dose ren og frisk, arktisk luft.

Båten har god plass til bagasje og annet utstyr du måtte ønske å medbringe. Vi kan også by på et heftig lydanlegg hvis man føler for å rocke opp stemningen noen ekstra hakk. 😉

Varmedresser, varme støvler og personlig sikkerhetsutstyr låner du av oss, som en del av komfort- og sikkerhetspakken.

 

Servering

På kortere turer er det normalt ingen servering. For private grupper og bedrifter som booker båten for en kortere tur, tilbyr vi selvfølgelig mat og drikke etter avtale.

På turer av lengre varighet, som safarier eller transportoppdrag for private grupper eller bedrifter, avtaler vi hva dere måtte ønske av enkel bespisning og drikke. Smakfulle bagetter og smørbrød med ulikt pålegg egner seg eksempelvis godt for RIB-servering. 

Spør oss, så finner vi bespisningen som passer for dere.

Påkledning

Tromsø ligger omtrent på iskanten til Arktis. Det er kaldt her, men det er enda kaldere på havet, hvor man også er mer utsatt for vind. På våre RIB-turer sørger vi for varme sikkerhetsdresser og støvler med mer. Du kan likevel ha god nytte av å ta en titt på våre tips for påkledning i nord.

ANDRE OPPLEVELSER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.