Sondre Justad på Hermes II

I 2017 kom Sondre Justad med sitt band om bord, både for å nyte turen med den gamle kutteren og for å spille inn en livevideo.
Sondre Justad with band on board Hermes 2

Sondre Justad er en av Norges mestselgende artister og en live-artist av dimensjoner. Festivaler og konsertsaler fylles opp overalt hvor han opptrer. I 2017 var han på Sørøyrocken på Sørøya i Finnmark. Der var også Hermes II. Og sånt blir det søt musikk av.

Sørøyrocken – en unik festival

Sørøyrocken er en relativt liten, men helt unik festival som foregår hvert år den siste helgen i juli. Rundt 700 publikummere er den daglige kapasiteten i konsertsalen på Tørrfiskloftet, og de tre dagene festivalen varer er utsolgte flere måneder i forveien. 

Det unike med Sørøyrocken er ikke bare at store artister ønsker å spille på den lille festivalen, men også de fantastiske omgivelsene og alle tilbudene utenom konsertene. Her kan du velge og vrake i lokale matspesialiteter, små intimkonserter og foredrag, kunst i fri dressur, festivalcamp, båtturer, fisking og naturopplevelser av en annen verden. Opplevelsene står i kø.

sondre justad med band på hermes 2

Videoinnspilling på Hermes II

Hermes II har nær tilknytning til området og hadde i mange år hjemmehavn i nabobygda Bergsfjord. Derfor har det vært naturlig at båten har vært tilstede og gått turer med festivalgjester, band og artister. I 2017 kom Sondre Justad med sitt band om bord, både for å nyte turen med den gamle kutteren og for å spille inn en livevideo.

Lovte dæ heter sangen, og den kan du nyte til fulle ved å spille den av i vinduet øverst i artikkelen. Vel bekomme.