Båtturer i Tromsø-sommeren

hermes 2 på havet med fjell i bakgrunnen

I disse korona-tider er mye uklart også i norsk reiseliv. Det jobbes fortsatt med å få på plass klarere retningslinjer og reguleringer. Samtidig arbeider paraplyorganisajonene Visit Tromsø, Nordnorsk reiseliv og Visit Norway med markedsanalyser og markedstiltak.

I Hermes II bruker vi tiden til vedlikehold av båten og egne sonderinger i samarbeid med lokale aktører, for om mulig å se hva sommeren vi bringe med seg av tilreisende og byfolk som tar hjemmeferie i Tromsø-regionen.

Det er med andre ord mange ubesvarte spørsmål nå tidlig i mai. Vi håper på oppklaringer så snart som mulig. Straks myndighetene presenterer klarere retningslinjer og reguleringer for båtturer og lignende tilbud, vil vi ta en avgjørelse rundt vår aktivitet til sommeren. Foreløpig har vi satt aktivitetene på hold fram til 15. juni.

Etter en vinter med stadig flere gjester om bord, og helt fantastiske tilbakemeldinger blant annet på Trip Advisor, så vi fram til en herlig vår og sommer med nye besøkende. Midnattssol, spektakulær natur og nydelige fjell og fjorder i umiddelbar nærhet til en by med mengder av attraktive tilbud. Alt ligger klart for de som søker minneverdige opplevelser.

Hermes II pusses og fikses mens vi gjør oss klare for alle eventualiteter. Vi krysser fingrene for å kunne ønske så mange som mulig av de som legger norgesferien til Tromsø velkommen om bord!

Følg oss på Facebook, så vil du være oppdatert på utviklingen.

God sommer – i trygge former.

Håper vi treffes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email