Searching Availability…

fjordcruise i vakre omgivelser

 

Kjenn roen om bord når vi seiler ut av havna. Kos deg på dekk og nyt naturen når vi «øyhopper» mellom øyene utenfor Tromsø. Du får også anledning til å høre båtens spennende historie og om stedene vi passerer. Det er også herlige fotomuligheter langs hele ruten. 

Ypperlig tur for både lokale og tilreisende gjester, enten du vil nyte båtopplevelsen og omgivelsene rundt Tromsø – eller er levende opptatt av gamle båter og historie. 

Her blir det også god tid til å vandre rundt og gjøre deg kjent med hele den unike, gamle båten. Og vil du varme deg litt ekstra, er det en flott salong under dekk.

Her er det bare å glede seg!

Varighet: 2,5 time
Pris: 1090-
Barn t.o.m. 2 år: Gratis
Barn 3-15 år: -50%
Antall gjester: 1-35
Avgangstider: Se under BESTILL.
Oppmøte: Senest 10 min før avgang fra flytebryggen ved Kystens Hus/Stortorget.

MERK
– Turen kan bli avlyst eller omberammet ved ekstra røffe værforhold.

Inkludert / Fasiliteter

Ta med

Opplevelsen

Opplev storslått natur og stemningen om bord på en over 100 år gammel, unik trebåt. Nyt roen ute på det klare, arktiske vannet mens vi loser deg gjennom historien til Hermes II.

Det er vanskelig å beskrive en følelse for noen som aldri har følt den. Hvordan beskriver du en unik opplevelse som bare du selv har hatt? Det er bare ett svar på spørsmålet. Du må prøve det selv. Skal du kjenne på følelsen av å tøffe av gårde i en over 100 år gammel trebåt må du ta deg en tur. Den ekte nordnorske kystopplevelsen får du garantert føle på om bord i Hermes II.

nyt stillheten om bord

Stillhet.
Stillhet fra byens mas. Biler, butikker og folk som jager. Stille klukking fra bølgene som treffer baugen mens motoren dunker trofast i maskinrommet. På dekk er det åpent. Helt åpent. Det spiller ingen rolle om du snur deg mot babord eller styrbord, utsikten er formidabel. Til å ta pusten fra deg.

Snøkledde, majestetiske fjell troner over rent, arktisk vann. En og annen måke følger etter båten. Som en refleks tenker de at her er det mat å få. Er det lyden fra Cummins 335-motoren som er gjenkjennelig, eller er det båtens fiskerihistorie som frister måkene til å se etter et gratis fiskemåltid?

På turen får du høre den spennende historien til Hermes II. Varm drikke er inkludert.

Velkommen om bord

Hermes II er utstyrt med topp moderne navigasjons- og sikkerhetsutstyr. Om bord møter du høyt utdannede, erfarne skippere og verter med oppgradert sikkerhetsutdanning. En tur med Hermes II skal være en god og trygg opplevelse for alle.

Fasiliteter

På dekk kan du vandre rundt og nyte stemningen eller slå deg ned på sitteplasser. Pledd og sitteunderlag er gode å ha når du vil varme deg litt, og synes du fortsatt det er litt for kaldt har vi varmedresser du kan låne.

Under dekk finner du en lekker og lun salong med sitteplasser, spisebord, køyer, bar og toaletter. Her er det også skjermer som viser filmer om båtene selskapet eier. Fra heftige scener fra havfiske i Barentshavet til stemningsfulle solskinnsturer med Hermes II. Alle skjermene som skipperen har på broen får du også sett her nede. Du kan følge båtens kurs, observere hvor andre båter befinner seg, sjekke dybden rundt Hermes II og prøve å se om det finnes fisk i nærheten.

Servering

Hermes II er registrert som et serveringssted med serverings- og skjenkebevilling med alle rettigheter.  Det gjør at det dessverre ikke er mulig å ta med egen mat og drikke om bord. Unntak kan gjøres for småbarn og allergikere.

På ÅPNE TURER – som våre faste 1 og 2,5 timers turer, fjord- og fiskecruise og heldagsutflukter får du kjøpt smakfull, lokalprodusert mat så vel som alkoholfri og alkoholholdig drikke. 

På enkelte TEMATRURER byr vi på spesielle sesongbaserte mat- og drikkekonsepter. Da får du være med på en kulinarisk opplevelse med kjente – og kanskje ukjente – smaker fra de beste lokale matprodusentene. Det kan eksempelvis være møljekalas på vinteren, akevitt- og sildecruise før jul eller lutefisk på høsten. Vi kan også friste med gourmetcruise med spesialmeny og tilpasset drikke fra en av Tromsøs beste restauranter, Mathallen, tilberedt og servert av deres egne kokker og vinkelnere. 

Slike spesielle serveringskonsepter kan også bestilles på SKREDDERSYDDE bedrifts- og gruppeturer. For disse private turene, planlegger vi opplegg og varighet sammen med deg. Her er mulighetene mange; fra en enkel båttur via fisketur til ulike buffeter på dekk til flerretters smaksmenyer i salongen. Vi har også gode forslag til underholdning eller aktiviteter om det skulle være ønskelig. Ta kontakt, så finner vi opplegget som passer til dine ønsker og behov.

Påkledning

Tromsø ligger omtrent på iskanten til Arktis. Det er kaldt her, men det er enda kaldere på havet og man er mer utsatt for vind. Vi anbefaler derfor at man følger godt med på værmeldingen for turen og kler seg deretter.

ANDRE OPPLEVELSER