• MM slash DD slash YYYY
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skreddersydd tur

Er du på jakt etter en annerledes utflukt som blir husket lenge? Da er du absolutt på rett spor. Om bord på Hermes II kan du velge mellom alt fra en ren, enkel båttur til full pakke med flerretters selskapsmeny, underholdning, aktiviteter og det du ellers måtte ønske å krydre turen med. 

Lunsj eller middag, kort eller lang tur, fisketur eller nattseilas? 
Sammen finner vi opplegget for din opplevelse på Hermes II.

Passer ypperlig for bedrifter, team-building, kick-offs, familiesamlinger, private grupper og bursdagsfeiringer.

———————

Det er også mulig å booke Hermes II til overnattingsturer. Ta kontakt i god tid før en eventuell tur.

Antall gjester: Opp til 35 på kortere turer hvor man oppholder seg mest på dekk. Ved sittende «restaurant»-bespisning innendørs er antallet begrenset til 16. 
Oppmøte: Senest 10 minutter før avgang.
Avgang fra flytebryggen ved Kystens Hus/Stortorget.

Les mer generelt om slike og andre turer lengre ned på siden.

INKLUDERT

IKKE INKLUDERT

Opplevelsen

Hermes II kan være rammen som gir firmaturen, styremøtet eller 40-årsdagen det uforglemmelige ekstra. Om bord på denne over 100 år gamle skjønnheten kan dere nyte samværet i fred og ro.

Lag din egen tur

På dekk kan vi by på ulike lokalproduserte retter som er enkle å servere, og ønsker dere eksempelvis flere retters menyer og mer restaurant-stil kan 14-16 personer serveres sittende inne. Med andre ord tilpasser vi dette fra den enkle varmretten til eksklusive, flere retters smaksmenyer levert av Mathallen – en av Tromsøs aller beste restauranter.

Salongen passer også godt til små møter og hyggelige samtaler, og er en lun og koselig plass for å varme seg litt. Her er det også en liten bar og muligheter for holde foredrag og superintimkonserter.

Båten er til leie med mannskap for kortere og lengre turer. Hermes II har en maks kapasitet på 35 passasjerer på kortere turer. 

Vi kan også gjennomføre overnattingsturer for inntil 10 personer.

Velkommen om bord

Hermes II er utstyrt med topp moderne navigasjons- og sikkerhetsutstyr. Om bord møter du erfarne skippere og verter med oppgradert sikkerhetsutdanning. En tur med Hermes II skal være en god og trygg opplevelse for alle.

Fasiliteter

På dekk kan du vandre rundt og nyte stemningen eller slå deg ned på sitteplasser. Pledd og sitteunderlag er gode å ha når du vil varme deg litt. Synes du fortsatt det er litt for kaldt, har vi varmedresser du kan låne.

Under dekk finner du en lekker og lun salong med sitteplasser, spisebord, køyer, bar og toaletter. Her er det også skjermer som viser filmer om båtene selskapet eier. Fra heftige scener fra havfiske i Barentshavet til stemningsfulle solskinnsturer med Hermes II. 

Alle skjermene som skipperen har på broen får du også sett her nede. Du kan følge båtens kurs, observere hvor andre båter befinner seg, sjekke dybden rundt Hermes II og prøve å se om det finnes fisk i nærheten.

Servering

På alle turene våre har vi et utvalg av lokalproduserte retter for salg. Det kan eksempelvis være bacalao fra Kaikanten, fiskekaker fra Dragøy, pølser fra Mydland eller Skagenrøre med Lyngenreker fra Mathallen. Varm drikke er inkludert, og du kan om ønskelig kjøpe mineralvann og alkoholdig drikke om bord.

De skreddersydde turene planlegger vi sammen med deg. Her er mulighetene mange; fra en ren båttur uten mat via ulike varianter av enkel servering på dekk til flerretters smaksmenyer. På matsiden samarbeider vi ofte med Mathallen og Dragøy, men det er fullt mulig å benytte andre leverandører. Ta kontakt, så finner vi opplegget som passer dine ønsker og behov.

Påkledning

Tromsø ligger omtrent på iskanten til Arktis. Det er kaldt her, men det er enda kaldere på havet og man er mer utsatt for vind. Vi anbefaler derfor at man følger godt med på værmeldingen for turen og kler seg deretter.

ANDRE OPPLEVELSER