Din forespørsel

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY

Skreddersydd tur

Er du på jakt etter en annerledes utflukt? Da er du absolutt på rett spor. Om bord på Hermes II kan du velge mellom alt fra en ren, enkel båttur til full pakke med flerretters selskapsmeny, underholdning, aktiviteter og det du ellers måtte ønske å krydre turen med. Sammen finner vi opplegget for din opplevelse på Hermes II.

Det er også mulig å booke Hermes II til overnattingsturer. Ta kontakt i god tid før en eventuell tur.

Antall gjester: Maks 24 / 10 ved «restaurant»-bespisning i salongen under dekk.
Oppmøte: Senest 10 minutter før avgang.
Avgang fra flytebryggen ved Kystens Hus/Stortorget.

INKLUDERT

 • Skipper med alle sertifikater og lisenser
 • Guider og verter som også er sertifisert sikkerhetsmannskap
 • Historiefortelling. Hør historien om Hermes II
 • Ro og fred på dekk. Oppvarmet lounge under dekk
 • Varm drikke. Annen drikke kan kjøpes om bord
 • Varme pledd og varmedresser om du ønsker det. For å gjøre turen behagelig, bør du kle deg godt og varmt. Husk at lue, skjerf, vanter og stødige, varme sko også er viktig bekledning
 • Alt av personlig sikkerhetsutstyr
 • Lading av telefon

IKKE INKLUDERT

 • Personlig utstyr/klær
 • Transport til og fra Hermes II

Opplevelsen

Hermes II kan være rammen som gir firmaturen, styremøtet eller 40-årsdagen det uforglemmelige ekstra. Om bord på denne over 100 år gamle skjønnheten kan dere nyte samværet i fred og ro.

Lag din egen tur

På dekk kan by vi på buffé og enklere servering, mens vi i salongen under dekk kan servere 10-12 personer – fra den enkle varmretten til eksklusive flerretters smaksmenyer levert av Mathallen – en av Tromsøs aller beste restauranter.

Salongen passer også godt til møtevirksomhet og hyggelige samtaler eller som en lun og koselig plass å varme seg litt. Her er det også en liten bar og muligheter for holde foredrag og superintimkonserter.

Båten er til leie med mannskap for kortere og lengre turer. Hermes II har en makskapasitet på 36 passasjerer på kortere turer. Vi anbefaler normalt maks 25 personer for å få en best mulig opplevelse. Vi kan også gjennomføre overnattingsturer for inntil 10 personer.

Velkommen om bord

Hermes II er utstyrt med topp moderen navigasjons- og sikkerhetsutstyr. Om bord møter du erfarne skippere og verter med oppgradert sikkerhetsutdanning. En tur med Hermes II skal være en god og trygg opplevelse for alle.

Fasiliteter

På dekk kan man vandre rundt og nyte stemningen eller slå seg ned på sitteplasser. Pledd og sitteunderlag er gode å ha når man vil varme seg litt. Synes du fortsatt det er litt for kaldt, har vi varmedresser du kan låne.

Under dekk finner du en lekker og lun salong med sitteplasser, spisebord, køyer, bar og toaletter. Her er det også skjermer som viser filmer om båtene selskapet eier. Fra heftige scener fra havfiske i Barentshavet til stemningsfulle solskinnsturer med Hermes II. 

Alle skjermene som skipperen har på broen får du også sett her nede. Du kan følge båtens kurs, observere hvor andre båter befinner seg, sjekke dybden rundt Hermes II og prøve å se om det finnes fisk i nærheten.

Servering

Vi anbefaler at du spiser et godt måltid før du går om bord. Serveringskonseptene er forskjellige på de ulike turene. På de korte turene får du smake litt på utvalgte lokale spesialiteter, du får varm drikke og kan om ønskelig kjøpe alkoholdig drikke.

På lang tur blir det enkel servering og varm drikke på turen til Finnkroken, mens tilbaketuren til Tromsø også inneholder full lunsj. Da får du være med på en kulinarisk opplevelse med et herlig utvalg kjente – og kanskje ukjente – smaker fra de beste lokale matprodusentene.

De skreddersydde turene planlegger vi sammen med deg. Her er mulighetene mange; fra en ren båttur uten mat via ulike varianter av servering på dekk til flerretters smaksmenyer i salongen under dekk. Ta kontakt, så finner vi opplegget som passer til dine ønsker og behov.

Påkledning

Tromsø ligger omtrent på iskanten til Arktis. Det er kaldt her, men det er enda kaldere på havet og man er mer utsatt for vind. Vi anbefaler derfor at man følger godt med på værmeldingen for turen og kler seg deretter.

ANDRE OPPLEVELSER